Organizacija tim bilding događaja

Explorer se bavi organizacijom team building događaja u skladu sa veličinom i ciljevima organizacije. Ponude koje se nalaze na ovoj stranici su izdvojene kao najpopularnije. Svaka ponuda se pre slanja prilagođava vaših zahtevima. 

Tim bilding avantura Kopaonik

Opis avanture

Trodnevna tim bilding avantura za kompanije koje žele maksimalno interaktivan događaj. Za vreme trajanja ture, vozimo se više od 800 kilometara, po off road i on road putevima, dok imamo organizovan timski sadržaj uz organizovane obroke i smeštaj u vanserijskom Chatel – vrhovi Kopaonika objektu.

Za vreme trajanja team building događaja, organizovana je i poseta raznim lokalitetima (više od 10), kao što su Maglič grad, Semeteško jezero i slični, kao i drugih aktivnosti poput vožnje kvadovima.

Slobodno vreme možete iskoristiti za samostalni obilazak okoline ili uživati u čarima SPA centra.

Cena iznosi 299 eur po osobi (PDV nije uračunat u cenu), za timove od 16 ljudi. Ceo program ove avanture možete zatražiti putem kontakt forme na dnu ove stranice.

Team bilding avantura: Trening off road vožnje

Opis avanture

Neverovatno uzbudljiva jednodnevna tim bilding avantura! Iz Beograda polazimo do Trening centra NAVAK, gde nas očekuju sertifikovani instruktori off road vožnje. Na NAVAK poligonu uvežbavamo sve ono što smo maločas naučili u praktičnom delu, uživamo u adrenalinu, odmaramo i pijemo kafu.

Zatim krećemo ka Fruškoj Gori, gde nas očekuju nove off road staze, uzbuđenja i poseta poznatim lokalitetima u ovom kraju, kao što su rimski put, vidikovac, neki od manastira, Vrdnička kula i slični.

Ručamo u vinariji i vraćamo se za Beograd, kombinovanim off road i on road stazama.

Cena iznosi 105 eur po osobi (PDV nije uračunat u cenu), za timove od 20 ljudi, sa 4 osobe u jednom automobilu. Ceo program ove avanture možete zatražiti putem kontakt forme na dnu ove stranice.

Zatražite programe

Unesite vaše podatke i željenu tim bilding avanturu. Ukoliko želite dalje da prilagodite avanturu vašim potrebama, molimo vas da to naznačite u zahtevu.