Dnevni izlet do Fruške Gore

Fruška Gora je pravi turistički biser Vojvodine. Zbog svoje blizine Beogradu, idealna je za jednodnevni beg van gradske vreve.

Lokacija: Fruška Gora

Trajanje: 1 dan

Polazak: 10.00h / Povratak: 18.00h

Opis avanture

Kroz off road i on road puteve, ovim izletom, EXPLORER vas vodi u Vojvodinu, tačnije Srem. Ova tura je nešto drugačija u odnosu na ostale, jer uključuje i još jednu dodatnu aktivnost – jahanje konja.

Po polasku iz Beograda, čekaju nas on road putevi do obronaka Fruške Gore. Lokalnim putevima se prolazi kroz Sremska sela i vožnja traje 40ak minuta, sve do početka uspona ka vojvođanskoj planini. A onda se avantura zahuktava!

Kreću off road staze kojima obilazimo Frušku Goru i sve zanimljivosti koje ona nudi – od rimskog puta, Vrdničke kule, neke od mnogobrojnih manastira, vinograda i vidikovaca, dolazimo i do pauze za ručak, koji je uključen u ponudu. Postoje 2 varijante ručka: u prirodnom okruženju ili jednoj od poznatih vinarija, uz autentičnu hranu ovih krajeva, a izbor se vrši na nivou grupe.

Odmah po završetku ručka, narednih 45 minuta nastavljamo da, off road putevima,  obilazimo Frušku Goru. Konačno, parkiramo se i uživamo u izuzetnoj ergeli konja u kojoj je organizovano i jahanje za sve učesnike, kao i obilazak iste. Odmah potom, otisnućemo se kroz kroz Bojčinsku šumu i još malo uprljati gume off road putevima. Ovde i završavamo celodnevnu avanturu, nakon čega sledi povratak u Beograd, koji je planiran oko 18,00h.

Fotografski potencijal: 7/10

Težina Off road staze: Umereno

Pridružite nam se

109,00 eura po osobi (u varijanti 3 osobe po vozilu)

79,00 eura po osobi (u varijanti 4 osobe po vozilu)